Fiskeri Charlotte Harbour Area Pine Island

Fiskeri Charlotte Harbour Area Pine Island

Blev fortalt bluefish er ikke så god i forhold til vores andre velsmagende arter, så hans fileter hviler komfortabelt i min fryser. Jeg planlagde at bruge dem som trollingstrimler til Kingfish, men fik aldrig vores når kongerne løb. Jeg har dog stadig dem.

Jeg er enig. Og de er ikke dårlige friske, det er bare at vide, hvordan de skal forberedes. I MD fangede vi og spiste dem hele tiden, de er bedst med en stærk supplerende smag, som bagt i en tomatsauce og tilsæt kapre og citron. Det mørke kød er ikke så godt som det hvide kød, og der er meget mørkt kød. De er medlem af tunfamilien, de bevæger sig altid som følge heraf, så de er en sjov fisk at fange og de kæmper hårdt, og du får normalt trolling mellem 4 6 knob.

Først havde vi Stripperne (vi kalder dem Rockfish) kom ind, og et par uger senere fulgte bluefishen. De ville Billige Moncler Sale bide den bageste halvdel af vores lokkemad, som vi brugte til strippere, så vi måtte ændre vores rigge.

MA, BH og HH lyder som om den spanske makrel er inde i et stykke tid, hvor længe bliver de i havnen? Set et par stykker af Venice pier sidste weekend, ind og ud, ingen hook ups dog. Jeg har arbejdet som en hund stadig, og tiden har været en luksus for enhver form for fiskeri eller sjove ting. Ville bare lade jer vide, at jeg stadig levede! Hvad sagde Jack Nicholson i ‘Shinning’, ‘All arbejde og intet spil gør Jack til en kedelig dreng. ‘Nå, jeg tror jeg er lidt kedelig lige nu og får kløen til at fiske!

MA, BH og HH lyder som om den spanske makrel er inde i et stykke tid, hvor længe bliver de i havnen? Set et par stykker af Venice pier sidste weekend, ind og ud, ingen hook ups dog. Jeg har arbejdet som en hund stadig, og tiden har været en luksus for enhver form for fiskeri eller sjove ting. Ville bare lade jer vide, at jeg stadig levede! Hvad sagde Jack Nicholson i ‘Shinning’, ‘All arbejde og intet spil gør Jack til en kedelig dreng. ‘Nå, jeg tror jeg er lidt kedelig lige nu og får kløen til at fiske!

Hey Foxy makrelen smækker alt lige nu! Hajerne og større fisk er også i. Jeg har fanget alt de sidste par dage (undtagen snook og rødfisk). Jeg har fanget tonsvis af makrel, ørred, hajer, grouper, snapper og havkat, 1 cobia, ingen flounder endnu, men hvordan tingene er at bide snart vil være en god tid til en anden turnering. Jeg må lade ting slå sig ned i et par dage efter, at min bror og hans familie kommer væk. Så skal vi planlægge en anden sammenkomne denne gang, ingen regnkontroller på den middag og øl jer skylder mig.

Hey Foxy makrelen smækker alt lige nu! Hajerne og større fisk er også i. Jeg har fanget alt de sidste par dage (undtagen snook og rødfisk). Jeg har fanget tonsvis af makrel, ørred, hajer, grouper, snapper og havkat, 1 cobia, ingen flounder endnu, men hvordan tingene er at bide snart Billige Moncler Sale vil være en god tid til en anden turnering. Jeg må lade ting slå sig ned i et par dage efter, at min bror og hans familie kommer væk.