Fiskeri Charlotte Harbor Area hjem

Fiskeri Charlotte Harbor Area hjem

Havde alle hensigt at fiske i dag. Tog fridagen til at starte ferien weekend tidligt. Gik for at gøre båden klar og fundet et helt dødt drejebatteri, en inline sikringsholder til husbatterierne (ikke engang sikker på hvad den kontrollerer) så alvorligt korroderede den skulle udskiftes og min Garmin stadig uden strøm.

Krympende batteritest viste en kortsluttet celle, så den burde ikke oplades. Jeg drævede ved roret, så det er sandsynligvis det skyldige. Varme hjælper ikke. Da batteriet var fra 1/14 gik jeg videre og købte en ny hos Sam ’s for $ 65.

Udskiftet han inline sikring, kontrolleret alle Garmin forbindelser, men stadig ingen strøm. Nu er dette min nye Garmin 94SV købt et par måneder tilbage. De nye har nu en hurtigmonteringsbeslag, som forbliver ved roret og er altid tilsluttet. Kun din fladskærm bliver slukket efter fiskeri, og du behøver aldrig at tage stikket ud af stikkontakten. Forbindelsen går fra klemblokeringskontakten (A) til hovedtrådsstikstikket (B), hunstiket går bag på monteringsbeslagets hankontakter (C), foran monteringsbeslaget var der hurtigkoblingshunde (D) til Video-monitorens stiftekontakter (E).

Strømdelen af ​​hunstiket har 4 huller. Med A Billige Moncler Sale tilsluttet og B frakoblet satte jeg min multimeter sonde ind i de 4 huller i B og læste 14 volt. De to andre huller læser ingenting. Med B forbundet til C tog jeg en læsning fra D og den læser kun 3 volt. Jeg afsluttede hurtigudløseren har været dårlig.

Denne beslag er en smuk ny funktion for dem, så det står til grund, at der kunne være nogle fejl derude. Jeg forsøgte at kalde Garmin support, men de blev lukket i aftes. Vil ringe til dem igen i dag og se, hvad de siger, men det skal være dækket af mit 1 års garanti.

Når jeg har løst dette, vil jeg stadig fiske denne weekend, men vil sandsynligvis være begrænset til Myakka cutoff, hvor jeg kan køre lejlighederne med ren hukommelse. Ønsket at gå til Turtle og Bull bays, men kan ikke navigere disse farvande ‘blind’ og min 3 ‘bærbare Garmin er for svært at se mens du kører båden. Find derude, hvis du kan.

Havde alle hensigt at fiske i dag. Tog fridagen til at starte ferien weekend tidligt. Gik for at gøre båden klar og fundet et helt dødt drejebatteri, en inline sikringsholder til husbatterierne (ikke engang sikker på hvad den kontrollerer) så alvorligt korroderede den skulle udskiftes og min Garmin stadig uden strøm.

Krympende batteritest viste en kortsluttet celle, så den burde ikke oplades. Jeg drævede ved roret, så det er sandsynligvis det skyldige. Varme hjælper ikke. Da batteriet var fra 1/14 gik jeg videre og købte en ny hos Sam ’s for $ 65.

Udskiftet han inline sikring, kontrolleret alle Garmin forbindelser, men stadig ingen strøm. Nu er dette min nye Garmin 94SV købt et par måneder tilbage. De nye har nu en hurtigmonteringsbeslag, som forbliver ved roret og er altid tilsluttet. Kun din fladskærm bliver slukket efter fiskeri, og du behøver aldrig at tage stikket ud af stikkontakten. Forbindelsen går fra klemblokeringskontakten (A) til hovedtrådsstikstikket (B), hunstiket går bag på monteringsbeslagets hankontakter (C), foran monteringsbeslaget var der hurtigkoblingshunde (D) til Video-monitorens stiftekontakter (E).

Strømdelen af ​​hunstiket har 4 huller. Med A tilsluttet og B frakoblet satte jeg min multimeter sonde ind i de 4 huller i B og læste 14 volt. De to andre huller læser ingenting. Med B forbundet til C tog jeg en læsning fra D og den læser kun 3 volt. Jeg afsluttede hurtigudløseren har været dårlig.

Denne beslag er en smuk ny funktion for dem, så det står til grund, at der kunne være nogle fejl derude. Jeg forsøgte at kalde Garmin support, men de blev lukket i aftes. Vil ringe til dem igen i dag og se, hvad de siger, men det skal være dækket af mit 1 års garanti.

Når jeg har løst dette, vil jeg stadig fiske denne weekend, men vil sandsynligvis være begrænset til Myakka cutoff, hvor jeg Billige Moncler Sale kan køre lejlighederne med ren hukommelse. Ønsket at gå til Turtle og Bull bays, men kan ikke navigere disse vand ‘blind’ og min 3 ‘bærbare Garmin er for svært at se, mens du kører båden.