Fishers borgmester forsvarer byen

FISHERS, Ind. (WISH) Fiskerens borgmester playeddefense fredag ​​dette efter en Associated Press-historie, der fremhæver, hvor meget penge byen betaler en kontraktansat medarbejder.

I et telefonopkald med 24-timers nyheder 8 indebar borgmester Scott Fadness, at fru Messer er underbetalt. Fadness siger Messerreceives $ 20.000 om måneden, som gennemsnitlig udgår til omkring $ 180 $ 190 pr. Time. Han siger det betydeligt mindre i forhold til Moncler Outlet store advokatfirma satser. Fadness siger, at han ikke har nogen planer, Toremove Messer fra lønningslisten.

Det er ingen hemmelighed, byen Fishers er et hurtigt voksende samfund. Nybyggeri er ikke svært at få øje på. Borgmester Fadness kreditter Messer en advokat indgået gennem Fishers, der primært udarbejder og forhandler økonomiske tilbud til byen. Ifølge Fadness har Messer forhandlet 35 tal i de seneste tre år.

arbejder på alle de store projekter, du har dækket før her i byen Fishers. Uanset om det er værftet, hvad enten det er IKEA, hvad enten Billige Moncler DunJakke det er Topgolf, hvad enten det er familie eller nogen af ​​dem, sagde borgmester Fadness.

Men tidligere i ugen blev hendes værd spørgsmålstegn ved, at Associated Press offentliggjorde en beretning om Messer og hævdede, at Fishers har betalt Messer $ 580.000 siden 2015. Rapporten hævder Messer tjener ca. $ 100.000 mere end cityattorney, og at nogle måneder hun kun delvis har deltaget tid timer. Messer, der bor i DC, har ikke været i et bymøde siden 2015, hævder rapporten.

Jeg ved ikke, hvordan hun ved hvad vi vil have, sagde Beverley McDaris, som bor i Fishers.

Messer er også hustru til Rep. Luke Messer, hvis kampagne løfte var at skære hensynsløse udgifter. Folk i Fishers har nu spørgsmål.

McDaris sagde, at det lyder lidt mistanke om, at hvis hun er en repræsentantskvinde, hvilken indflydelse der? ikke forfærdeligt, at hun har den løn. Men det falder virkelig ikke sammen med tankegangen om at skære uansvarlige udgifter. Så der er en samtale og diskussion, der sandsynligvis skal have, sagde Deven Bridges, som arbejder i Fishers.

Borgmester Fadness siger Messer har arbejdet for byen siden 2010, før hendes mand blev valgt til kongressen. Han forsvarer sin beslutning om at holde hende på lønnen.