Fire arresteret efter slagsmål på Heather Farm Park

Fire arresteret efter slagsmål på Heather Farm Park

OK, efter at have sagt det her er detaljerne.

En anonym Claycordian sendte os videoen af ​​kampen vist ovenfor, som fandt sted søndag lige før kl. 14 på Heather Farm Park i Walnut Creek.

Politiet blev også bekræftet, at de blev sendt til hospitalet med mindre skader, og fire blev anbragt under borgerarrest for angreb. Alle fire blev udgivet på scenen.

Hvis nogen er vidne til kampen eller har flere oplysninger, skal du kontakte Walnut Creek Police Department.

UPDATE, 11:03: De arresterede var år gamle kvinde fra Pittsburg

34 år gammel mand fra Pittsburg

20 år gammel mand fra Antioch

30 år gammel kvinde fra Pittsburg

Deres navne er ikke blevet frigivet på nuværende tidspunkt.

Alvorligt er jeg enig med25! Det lignede en kultur sammenstød også! Virkelig snak med alle jer P verden og antiochens beboere bliver på din torv og rydder den op mens du er på det! Hvor sans for Fællesskabet i Amerika i disse dage? Hvad er meningen med at have en CIVILISERING, hvis ingen ønsker at være civile? Hvor er denne Dumbing Down of the Nation / skryde om, hvor stor jeg er, mens jeg sidder rundt, gør intet andet end at holde en handout (retfærdighed) mentalitet stammer fra? Mit gæt er dårlig forældremyndighed, MTV hævet, defeatistisk som holdning udbredt i deres omgivelser og en reel generel mangel på uddannelse og disciplin!

30 år gammel kvinde fra Pittsburg

Måske kan nogen svare på dette for mig: Hvorfor forlader du ghettoen for at bringe dine samme ghetto-måder til et dejligt kvarter? Jeg gætter på, at du havde picnic i Pitt eller Antioch fordi du ikke ønskede at blive skudt eller komme i en kamp, ​​men så kommer du til et dejligt område og bringer det samme drama med dig.

Selv om det ikke var tydeligt at høre, kunne jeg høre lokalbefolkningen kalde dem skrald og fortælle hinanden, at disse mennesker bare skulle være i deres nabolag. Hør godt, du kan høre det.

Jeg ser på den lyse side, der var ingen børn i videoen.

De optager det for sig selv først og fremmest, så hvorfor kan de sige, hvad de vil have og give deres egen mening ?? Hvorfor går deres første ændringsrettigheder væk, bare fordi de filmerer noget der sker offentligt? De gav ingen skyld til dig eller nogen anden om, hvad de filmer eller hvorfor. Hvis du ikke vil se det, så er du heldig, de har endda delt deres video med borgmesteren fordi ironien er, det er hvad du kommer her for at læse og se om: Førstehånds konti af hændelser, der finder sted i vores kvarterer!

Faktisk overraskede jeg borgmesteren enige med Palmero om, at optagelsen ikke var til deres personlige smag. Åh godt! Der er ingen forpligtelse her. Bare en person har sjovt på deres eget kamera, mens de indspillede færdige idioter kæmper. At der rigtigt !!!! Hvis det er den mest fornærmende, skal du slukke for lyden og redigere afslutningen, ligesom borgmesteren kan vælge at gøre på sin egen blog eller nogen andre kan gøre for at se på, at der er egen voyeristisk tilfredsstillelse.

Kommentarer og understøttelser mod filmskaberen vil helt sikkert få folk til at tænke to gange, før de deler nyheder eller videoer her igen, ikke tror?

Jeg er ikke uenig med optagelsen, jeg synes det hjælper med undersøgelsen. Og du er korrekt, de kan gøre hvad de vil i deres egen optagelse, men vognhjulet var ude af sted, da der er skadede mennesker rundt. Selvom jeg grinede, da jeg så det, var det så uventet. Jeg havde lyden fra, da jeg først så det, så jeg så det kom. Det var bare ude af sted. Men som jeg sagde, det er deres video, de kan gøre, hvad de vil. Hvis jeg havde et problem med det, ville jeg ikke have lagt det på Claycord. Jeg tror, ​​at det, vi skal fokusere på, er, at folk kæmper over et picnicbord, ikke en fyr gør et vognhjul. I det mindste gjorde han ingen skade. Handlingen i sig selv var ubemærket for intet, der bor hvor. 2. Du er ligesom en dårlig scene fra filmen The Outsiders med dette er min turf, hold dig selv over med dine overprisede holdninger. for en voksen mand at trække den ud var stor.

59 Virkelig? Gå videre til Antioch, hvis du føler, at vi alle er på lige grund lol eller Oakland lol! Hvis du henviser til klassestatus, så har WC også en rimelig andel af tabere. Jeg vil virkelig gerne flytte til Danville-området. Men jeg går ikke der og begynder at kæmpe i en offentlig park på en nationalferie foran en flok børn. Derudover har vi brug for en TAX CHEAT-blog her op for at afsløre alle disse såkaldte borgere, der snyder systemet. Min kone gik vores hund igennem igår. Hun vidnede ikke Billige Moncler Sale nogen kampe, men kommenterede, at et par store grupper tilsyneladende havde problemer med at finde skraldespanderne, der var meget tæt på deres borde. Parken fik affaldet ret godt, medmindre et par mennesker i slutningen polerede deres områder. Jeg gætter på, at jeg var i parken flere mandag morgen, eller tirsdage efter tre dagers weekender. Masser af arbejde til grunden besætningen.

Parkerne er et gratis eller relativt billigt alternativ til at leje en hal.

Kampen er latterlig og ubesværet, og det er også kommentarer om Pittsburg og Antioch. Jeg er fra Concord født og opvokset, min mand er fra Clayton født og opvokset nu bor vi i Pittsburg, der rejser vores børn. Vi er en respektabel familie og følger reglerne, men på grund af min adresse skal jeg ikke få lov til at udnytte parkerne i toilet med mine børn og shoppe på dine butikker og generere indtægter for din by? Næste gang jeg er på New Mecca Cafe, vil jeg notere alle de mennesker der er der og ikke fra Pittsburg og sørge for deres mad, fordi de selvfølgelig ikke hilses imod min by, da jeg tydeligvis ikke er velkommen til deres. At gøre sådanne tæppe udtalelser om alle de mennesker, der bor i Pittsburg / Antioch er uhøfligt og og at tro, at alle beboere i WC eller ude af stand til sådan adfærd eller gør dårlige ting er utroligt naive.

Kan vi komme tilbage på spor? Nyheder Tale og papirkurven? Kommentarer ovenfor er rigtige. Det er din blog. Jeg respekterer hr. Borgmester og tror han gør fremragende. At se folk, der kæmper på en sådan helligdag, gør mig syg. Hvad der er sjovt for killingerne og deres kameratelefon var, at folk lever, bliver ændret. Vil du have nogen til at smøre dit ansigt til 12000 eller mere Claycordians, når nogle bøller tager en sving på dig? Så sjov af dem efter? Nogle ting er bare ikke nødvendige. Jeg ser dine rygsække. Jeg bor i en god del Moncler DunJakke af Concord nu og boede i Walnut Creek ved Heather Farms, hvor min datter voksede op. Det er ligegyldigt hvor du er fra, det betyder noget, hvordan du bliver rejst med respekt. Vi er nu i generationen, og lige så hårdt som det er, hvis vi begynder at undervise og vise omsorgen for andre følelser, bringe fortidens etik tilbage til vores unge, så har vi måske en chance. Det er ligegyldigt, om disse idioter var fra Pittsburg, Concord, Walnut Creek eller endda San Ramon, folk bliver vredere, og deres frustration går på den almindelige folkemusik, igen generationen, tal med din næve, våben eller hvad som helst. Det er det, mange tror, ​​trist, da det er nødvendigt at forsøge at lære de unge ved handling, at vi alle er vigtige og bor i denne verden sammen. Sammen kan vi bringe glæde og respekt, uanset hvilket kvarter du bor i. Okay, jeg kender sappy sappy, men jeg er bange, bange for de unge og faktisk os alle, medmindre vi kan ændre det ind i, at vi er i dette sammen.

Ok ok jeg fyren gør vognhjulet i videoen. For alle jer selv eller min ven er uvidende eller uuddannede på grund af den måde, vi snakker din ret dumme på mig selv. Siden hvornår er et par svære ord, betyder din dumme? Jeg er en kollegium grad, der gør 6 tal om året, hvordan har du det? Jeg forsøgte at bryde op den kamp, ​​da den først startede, men du var der for at se, at vi dig. Problemet er folk, der antager og dømmer, når de ikke kender hele sandheden. Kampen var over et picnicbord, for nogen undrede sig for, om det var sandt. Denne video blev givet til WCPD på stedet og blev sandsynligvis postet her af dem. Min ven bogførte det, og jeg har heller ikke det. En sidste ting, jeg arbejder på min form for mit cartwheel til næste gang. Åh og ønske, at du haders siger, at vi burde have stoppet, det burde have set de andre 30 40 mennesker, der står omkring at se og binde. Salg dine dumme tomme hjerter og hoveder.