Film om kampe lavet i Kirkby Lonsdale

Skrevet og instrueret af Christopher Torretto fra Maya Productions, ‘Dorn Nochta’ fortæller historien om en burkfighter, hvis karriere er afsluttet på grund af hovedskader.

Men cagefighteren, der spilles af Torretto, har en datter, der bliver syg og har brug for dyre lægehjælp. Hovedpersonen bliver en ulovlig nøgne knoglekæmper for at hæve pengene til sin datters behandling.

Torretto, der har været en Billige Moncler Sale burkfighter, talte om plottet: ‘Jeg vil gerne vise, at der stadig er et stort problem med ulovlige gadekampe, og at folk gør det for alle mulige forskellige grunde.

Skuespillere tog deres vej fra Derby University for at deltage i projektet, som blev lavet i samarbejde med et andet cumbrianfilmfirma: Celtic Storm Productions.

Kampens scener for filmen blev skudt på en parkeringsplads, hvor biler blev placeret i en cirkel for at skabe en arena.

Torretto forklarede, at han ofte kunne lide at filme i området, og havde gjort det for sin tidligere film ‘Gemini’, som blev sat i et forladt gårdhus nær Kendal.

‘Jeg elsker filmoptagelse i Cumbria. Det er det bedste sted med de bedste steder, jeg har kunnet finde.’

Kastreren og besætningen håber at finde en biograf i området, som får dem til at skære filmen til lanceringsaften. Den planlagte udgivelsesdato er 13. oktober.

Der er en scene tilbage til film, som er den vigtigste kampscene. Enhver, der er interesseret Billige Moncler Sale i at blive involveret, kan kontakte Christopher Torrentto på Facebook.