Fight Night går international Medicine Hat News

Fight Night går international Medicine Hat News

NYHEDER FOTO RYAN MCCRACKEN Z Promotioner Vicedirektør for medieforbindelser Alin Halmagean (højre) og Medicine Hat blandet kampkunstner Rick Bitz diskuterer Fight Night 3 på en pressekonference onsdag på Canalta Center. Selvom det helt sikkert går ante, siger Bitz, at han forsøger ikke at fokusere på de lyse lys.

sind hasn virkelig absorberet alt det. Mit sind har ikke absorberet hele dynamikken i det. Jeg så fokuseret på min træning og fokuserede på, hvor jeg kom til så vidt som mit sind og min krop, at alt andet er lidt irrelevant, sagde han. Jeg træder ind i ringen Moncler Outlet der vil være et væld af følelser. Der vil være lysene og folket og alt andet. Men jeg har gjort ting før i mit liv, hvor når du i øjeblikket alt andet slags forsvinder og rydder væk. Koncentration inden for hvor du er og hvad du gør på det tidspunkt er nøglen, så jeg forsøger ikke at lade nogen af ​​de andre ting påvirke mig så meget som muligt. Kampagner Vicedirektør for Media Relations Alin Halmagean tilføjet kamp promotor Tom Fiddler har gjort et godt stykke arbejde med at bringe et højt niveau af talent ind i Canalta Center som den vigtigste event titel kamp mellem Joe Riggs og Ryan Machan, eller Bitz debut mod Winnipeg Randy Mahon som han siger gjort at få en live broadcast-aftale meget nemmere.

du har talent Billige Moncler DunJakke i verdensklasse, folk rundt omkring i verden ønsker at se det. Den vigtigste eventfighter Joe Riggs kæmpede i UFC, han kæmpede i Strikeforce, WEC, sagde Halmagean. kæmpede overalt, og mange mennesker ved, hvem han er, og mange mennesker i staterne vil gerne se ham kæmpe, så straks ved du at kampen kæmper rundt om i verden. Ted Clugston signalerede begivenheden som et testamente til bygningens succes og sagde, at live-udsendelsen vil sætte gasbyen på den kombinerede kampsportkart.

tror det faktum, at vi her og vi skal sende denne live til verden er virkelig en validering af denne bygning, sagde han. sagde i mange mange år at vi skulle bygge en verdensklasse bygning, og dette er et bevis på det. Riggs vil fremhæve kortet, Bitz vil helt sikkert have det stærkeste niveau af støtte som den ensomme hjemby fighter. Den 35-årige tidligere olie- og gasarbejder tester sin mølle mod 1 2 Mahon i et 170 pund, og Bitz siger, at han håber at se det bedste Mahon-tilbud.

håber at han træner rigtigt hårdt. Jeg håber jeg får det bedste af ham, når han kommer ind, sagde Bitz. ønsker en udfordring. Jeg gør dette ikke blot for at udfordre mig selv, men bare for udfordringer i livet og hvad de kan bringe. Jeg ved det ikke, hvis han ikke bringer sit bedste selv. natten vil der være tre titel kampe, med Riggs (42 17) og Machan (24 9) går tå til tå til mellemvægtsbæltet i hovedbegivenheden. Lethbridge Josh Heinz (3 1) står over for Steve Roy for den tunge vægtmængde, der forventes at være færdig med fyrværkeri, og Matt MacGrath (18 9) vil tage Peter Grajcar (4 0) til welterweight-titlen.