Komme sammen med mad

Komme sammen med mad

Mit forhold til mad har været en stenig. Vi startede lige fint, bortset fra det engang, da jeg var en baby, og jeg kvælte på en agurk, men det sluttede ok, jeg er stadig her. Jeg elskede mad som et barn, og mad syntes at elske mig lige tilbage.

Jeg har altid haft en stor appetit. Dette synes at overraske folk. Jeg får dette meget skal spise som en fugl, jeg ville ønske jeg havde en lille appetit og kun craved sunde ting! Umm, taler du til mig? Jeg spiser bestemt ikke som en fugl, og jeg ønsker bestemt ikke kun sunde ting. Grunden til at folk synes at tænke på dette er fordi jeg ofte ikke spiser mad hos andre mennesker eller ude på restauranter. Det har intet at gøre med at være sulten eller ikke at finde udvælgelsen sund nok til mig. Det fordi mad og jeg kommer ikke sammen.

Lad mig forklare. Tilbage mange måneder siden, da jeg var i gymnasiet, led jeg et par tilbage til rygsskader på min ankel, der efterlod mig at skulle have operation. Jeg havde operation for at rette den (som fungerede, selv efter en anden operation og to brudte knogler, men det var en historie til en anden dag!). Mens jeg var ved at genvinde (og ikke på krykker) havde jeg en alvorlig allergisk reaktion på nødder.

Mit ansigt svulmede op, mine øjne svulmede lukket, min tunge svulmede og halsen begyndte at lukke. Denne super sjove allergiske reaktion er sket i løbet af cirka 5 timer, og jeg prøvede desperat at holde det ud og være hårdt på min mors fødselsdag, så jeg ødelagde det. Min mor indså, at noget skal være forkert, fordi jeg ikke spiste og der var kartoffelmos foran mig. Ingen løgn, det er den gud ærlige sandhed! Du kan spørge hende! Jeg forsøgte at lade som om jeg kunne trække vejret, men min mangel på at nyde min tallerken med mad gav mig væk.

Efter nogle test fandt de ud af, at jeg var allergisk over for nødder, mere specifikt hasselnødder og pistacienødder. Jeg blev instrueret til at undgå alle nødder og fortalte, at min allergi var ekstra farlig, fordi jeg forstod, at jeg selv spiste nogen nødder, da jeg havde reaktionen. Jeg spiste en granola bar, der blev behandlet på udstyr, der også behandler mad med nødder i den. Den anden mærkelige ting, jeg havde altid haft nødder og var aldrig allergisk over for dem før. Tilfældigvis, at jeg lige havde haft operation og pludselig har jeg en fødevareallergi, tror jeg ikke! Læger vil fortælle dig, at der ikke er noget bevist på dette, men omkring 90 procent af de mennesker, jeg har talt til, der fik en pludselig fødevareallergi som voksen, gjorde det ikke længe efter at de havde operation. (Siger det bare!)

Min næste fødevareproblemer var, da jeg var på college. Jeg var en dansemorik, der havde nogle alvorlige legemsbilleder. Fordi jeg blev opmuntret til at tabe mig (jeg 5 ft og på det tidspunkt vejede 120 pund) og fordi jeg aldrig rigtig havde et godt kropsbillede vokser op, begyndte jeg at se mad som min fjende. Hvordan tør min krop ønsker mad eller føler mig sulten !! Sikke en idiot! Hvor tør det har brug for brændstof! Jeg dansede kun 100 timer om dagen (eller det føltes alligevel), hvorfor skulle jeg give det mad! Alt dette dumme mad gjorde, var at gøre mine kurver skiller sig ud, og de var så ideelle til en danserkrop (Yep, engang har det faktisk sagt mig det mere end en gang.)

Da jeg tog eksamen, arbejdede jeg på at helbrede mit forhold til min egen krop, og en del af det var at spise bedre og ikke blive sur på mig selv for at være sulten. Jeg plejede også at arbejde for at straffe mig selv for det jeg spiste. Jeg var nødt til at skifte min tænkning for at vide, at jeg arbejdede som en måde at gøre noget godt på for min krop, om jeg var 100% tilfreds med den måde, den så ud eller ej. Jeg begyndte at gøre en indsats for at lære mere om sunde, økologiske fødevarer og hvordan man stadig kan spise den mad, jeg elskede og længtes efter, men med mindre kalorier. Det kombineret med træning regelmæssigt fik mig til at elske min krop! Yay !! Ser godt ud, føler mig godt, jeg fik alt dette ud af fyrene !!! Woohoo! Glat sejlende herfra!

Ikke så meget. Livet, som det kan lide at gøre, Moncler Outlet smed mig en kurvekugle. Graviditet. Nu kæmper de fleste kvinder lidt med tanken om at gå i vægt under graviditeten. Kvinder som mig, der har kæmpet med et dårligt kropsbillede og et usundt syn på madkamp lidt mere. For mig var jeg ok med at få vægten, fordi det var det rigtige for babyen, jeg lagde barnet først, men jeg bekymrede mig meget om at få det af. Jeg lukkede også, da jeg så mig i spejlet. Jeg forsøgte hårdt for ikke at lade mig få det til mig, men når du ser cellulite krybe ind og dine lår begynder at gnide sammen, når du går, lad mig fortælle dig, det er skræmmende!

Jeg havde 9 måneders kvalme med begge mine graviditeter. De 18 måneder med at være syge, og med kun et år imellem! Fødevarer ønskede ikke at blive nede, da jeg var gravid. Endnu det lykkedes det mig at få 30 pund med min første graviditet, tabe vægten og derefter fået 40 pund med mit andet.

At sidde der i min 40 pund overvægtige krop, efter at barnet blev født, var smertefuldt. Jo mere jeg tænkte på at forsøge at tabe sig, desto mere Billige Moncler Jakke Herre ønskede jeg at spise. Jeg følte de gamle, usunde tanker flydende tilbage. Jeg kæmpede igennem og tabte vægten. Jeg kom tilbage til mit gamle selv efter at have kæmpet i omkring et år. Det var ingen let kamp, ​​men jeg gjorde det. Ok, nu skal det være glat sejlads lige?!?!

Nix. Min yngste søn Riley vendte en og BAM, han begyndte at fungere nøjeregnende og ikke selv. Han var heller ikke en god sovende heller. Han sov sjældent mere end to timer i træk. Noget var forkert, og jeg ville ikke hvile, før jeg fandt ud af hvad. Jeg mistænkte for en fødevareintolerance eller allergi, og det var rigtigt, men lad mig fortælle dig, jeg var nødt til at kæmpe hårdt for at finde ud af, hvad det var og blive taget alvorligt. Fødeintolerancer er virkelig vanskelige at afprøve på en medicinsk måde. Jeg foreslår ikke at spilde din tid, se en ernæringsekspert i stedet! Riley testede ikke positivt for nogen fødevareintolerance eller allergi heller ikke havde han de klassiske medicinske symptomer. Jeg fik at vide, at han nok var bare et Tradewinds barn. Um, hvad ?!

I min frustration bad jeg Gud om en tjeneste. Jeg bad ham om at give mig det samme problem, som Riley havde, så jeg kunne mærke det i min krop og finde ud af det. Et år gammel kan ikke kommunikere til dig, hvordan han føler, så jeg vidste, at jeg havde brug for at føle det selv. Nu, hvis du ikke ved det her om mig, skal jeg afskedige her, at jeg har en eller anden gud givet psykiske gaver, som jeg tror gjorde det muligt for Gud at svare på min bøn, og det gjorde han.

Inden for en uge havde jeg at gøre med en meget opustet mave, hovedpine, træthed og hud, der holdt op med at bryde ud. Nu var jeg så glad og følte heldig at kunne få denne bøn besvaret, men det betyder ikke, at det var svært at håndtere. Jeg forsøgte selv nogle medicinske tests og fik heller ikke nogen. Jeg besluttede, at det var tid til en anden tilgang, så jeg hyrede en holistisk ernæringsekspert.

Med hendes hjælp fandt jeg ud af, at jeg har en tilstand, der hedder Candida (Candida Albicans er det officielle navn). Candida er en form for gær, der lever i tarmene. Vi har alle dette, folk med denne betingelse har bare en overgrowth af det. Det forårsager masser af smukke og specielle ting i din krop som: gas, oppustethed, træthed, vægtøgning, hovedpine, ledsmerter, acne, osv. Osv.

Jeg vil også gerne stå på min sæbeæske i et øjeblik og sige, at jeg tror, ​​at mange, COUNTLESS kvinder går rundt med denne tilstand eller en fødevareintolerance af en slags og har ingen idé. De lider bare med alle disse symptomer eller er fejldiagnosticeret som at have IBS. IBS er efter min mening et symptom på noget, der ikke er en tilstand på egen hånd. Venligst mail mig, hvis du har lyst til at du er en af ​​dem! Du må ikke føle det hele tiden jeg lover !!! Jeg elsker at hjælpe med at pege på dig i den rigtige retning. Ok, at trække såpekasse magisk Candida tilstand kan styres ved at ændre din kost. Jeg vil gerne frasige, at alle med denne betingelse ikke følger den nøjagtige samme kost, du skal finde hvad der virker for dig. Det er det, der virker for mig: Ingen mejeri af nogen art (ikke engang et spor), ingen frugt, så lidt gluten som muligt (spor mængder synes ikke at genere mig) og ikke for meget sukker eller gær. Min seneste og nye intolerance er at æg.

Jeg ændrede min sønns kost til at efterligne, hvad der fungerede for mig, og inden for en uge sov han gennem natten og en glad lille mand! Det var utroligt!

Så glad som jeg var / har hjulpet min søn, går det stadig ikke i parken for at føle, at der er meget få fødevarer, du kan spise. Det er også meget svært psykologisk at få din mave hele tiden opblæst. Når jeg har det godt og spiser de rigtige ting, er min mave flad og tonet (ikke bragging, bare at sige! Jeg hjælper folk med at komme i form for at leve!). Når jeg spiser noget, der plager mig, blæser byen. Jeg ligner jeg 3 måneder gravid og min hud bryder ud som en pubescent teenager To gange i mit liv har jeg virkelig brug for en konstant påmindelse om, og interessant nok, de to gange, at mit kropsbillede kæmpede mest

Nu forstår du hvorfor jeg ikke spiser i andre hjem eller hvorfor jeg holder fast i en salat, når jeg går ud for at spise? Sådan går det normalt på en fest eller kommer sammen:

Person Hosting Party: hvorfor er du spiser? Er det ikke sundt nok for dig? Kom nu, lad være latterlig, spis noget! Åh nej, det er det ikke! Det ser alt godt ud!

Person Hosting Party: Her har nogle. (hænder mig plade)

Mig: Faktisk har en masse madintolerance, så jeg spiste, før jeg kom bare for at være sikker. Jeg skal være forsigtig med hvad jeg spiser. Hosting Party: kan du spise? Dette er sundt! Gluten, frugt, æg, store mængder sukker og gær. Åh og jeg er allergisk over for nødder Hosting Party: sidder der med deres mund åben i et helt øjeblik Jeg beklager, jeg vidste det, eller jeg ville have forsøgt at gøre dig noget undskylder, jeg ok med det og ville ikke bryde nogen anden hård ting har et barn, der skal være forsigtigt med hvad han er. Riley er nu næsten 3, og selv om han forstår lidt og er rigtig god til det, er det stadig svært. Jeg bringer altid noget han kan spise med mig, men det er meget arbejde. Jeg skal virkelig altid bringe en forretter, en hovedret og dessert med mig, hvor vi går så han kan spise. Jeg forestiller mig, at jo ældre han får, desto sværere er det på ham. Jeg bruger meget tid på at undersøge og prøve forskellige opskrifter og substitutioner for ting, så han ikke føler at han mangler. Hvis du har brug for nogle, email mig! Jeg er mere end glad for at dele, hvad der virker for os.

I 30 år har jeg kæmpet sammen med mad. Jeg kæmper stadig. Nogle dage føler jeg mig ok med det og kan bare være taknemmelig for, at dette er det eneste virkelige helbredsproblem, jeg behandler. Men nogle dage føler jeg mig frustreret, fed, vred, bitter, selvbevidst og enten beslutter at hader mad sammen eller bare hader min krop for ikke at være i stand til at tolerere mad. Det er en kamp, ​​men det er det værd. Dit helbred og sundhed i din familie er en af ​​de vigtigste ting i verden. Så jeg kæmper med den gode kamp. Jeg fortsætter med at prøve forskellige opskrifter, jeg kører til to forskellige købmandsforretninger (hvoraf den ene er en halv time en vej) hver uge bruger jeg meget tid på at forberede og lave mad til at bringe steder, og jeg bliver sur på mig selv, når jeg skru op og lad min søn have noget, der giver ham en mavesmerte.

Det er det værd dog. Det har åbnet mine øjne og uddannet mig så meget mere om mad og hvad vi indtager, og hvordan det påvirker vores kroppe og vores helbred. Hvis jeg ikke gør noget andet rigtigt, ved jeg i hvert fald, at jeg lægger meget tid på at have en sund, glad familie.

Hvis du eller nogen i din familie heller ikke kommer sammen med mad, er du velkommen til at kommentere nedenfor eller email mig. Jeg elsker at høre din historie, og jeg er glad for at dele min viden med dig eller pege på dig mod nogen, der kan hjælpe dig mere end jeg kan.

Her en af ​​mine foretrukne citater:

‘Den mad, du spiser, kan enten være den sikreste mest kraftfulde form for medicin eller den langsommere form for gift.’ Ann Wigmore

Jeg er ejer af BodyLove. Jeg bruger Body, Mind and Spirit sammen til at hjælpe kvinder med at ændre deres liv og blive sundere og lykkeligere! Jeg opdagede, at den bedste måde at opnå, helbrede, lære og vokse på er at bruge Body, Mind and Spirit sammen (et koncept jeg kalder Love Triangle). Min mission er at give kvinder mulighed for at leve det liv, de altid har drømt om ved at hjælpe, støtte og undervise, når de rejser på deres egne rejser.

Jeg bruger min viden om fitness og kroppen kombineret med støtte og forbindelse til andre kvinder for at hjælpe folk med at være sunde og elske deres kroppe. Jeg bruger min egen kamp med at have et sundt kropsbillede og være en mor for at hjælpe med at inspirere og opløfte.

Jeg bruger også mine psykiske gaver til at hjælpe kvinder. Jeg forbinder folk med deres egne værgeengle (eller guider) for råd og vejledning i deres liv. Jeg forbinder folk med elskede en på den anden side for helbredelse og komfort.