Komiker Eddie Izzard slutter kampagne rally i North Finchley med Labour kandidat til Finchley og Gol

Komiker Eddie Izzard slutter kampagne rally i North Finchley med Labour kandidat til Finchley og Golders Green Sarah Sackman

Efterfølgende sagde han: ‘Jeg tror på retfærdighed, jeg tror på velstandsskabelse og Moncler Outlet et sikkerhedsnet. Jeg tror, ​​du får et retfærdigere samfund under Arbejde. Hvis vi kæmper som vanvittige, og vi fremsætter vores ideer om, at det kommer til at være et retfærdigt Storbritannien under Labour Party, så forhåbentlig folk vil sige ja, det kunne fungere. ‘

Komikeren sagde, at selv om de nationale arbejdstagere og konservative var ‘nakke og hals’, var der stadig ‘alt for at spille for’, og at Arbejdsbudskabet var ‘meget positivt’.

Spurgt om vælgerregistrering sagde han: ‘Jeg hørte om en million mennesker kom ud af valglisten. Jeg ville opfordre folk til at registrere. Folk skal bruge deres stemme, fordi folk kæmper og dør rundt om i verden for demokrati.

‘Jeg vil have, at unge er involveret og engageret i politik. Nogle mennesker siger ikke,’ siger jeg, stemme. ‘

Komikeren påpegede også, at hvis Sarah Sackman var valgt, ville hun være den første kvindelige MP i Finchley siden Margaret Thatcher, ‘en kvinde, jeg ikke var enig med’.

På spørgsmålet om boliger i London Billige Moncler Sale sagde hr. Izzard: ‘Hvis vi ikke er forsigtige, så vil vi bare have de superrige i centrum af London. Vi skal have overkommelige og sociale boliger.’