Originaler og plagiering

I denne video kan du se, hvad forskellen er mellem den virkelige og UGG

De fleste UGG’er har knapper, og på disse knapper står altid med den rigtige UGG, men 2. G er mindre end den anden. Til den fluffede UGG er begge G ens. Originalerne UGG man kan skelne helt godt, da de behandles meget godt, men med Gefflschten ser man straks det uren arbejde. Skoens næse er ikke lige så præcis som den rigtige prøve, og formen forstyrrer straks. I den virkelige UGG er lamskindet direkte til læderet til fauxen man bemærker straks, at det er Kunstfell og det limes og syes. UGGs beskyttelsesetiket kan

der også er tilgængelig med Fakeware, er dog stort set fejlagtigt limet rundt og ser også helt anderledes ut. Det kan imidlertid være, at vandmærket ikke er til stede i de originale støvler, da det blev afskåret eller det er støvler på en messe, hvor det normalt ikke giver vandmærker. Med den originale UGG er fubeten lys, men med fluffy er fubeten mørk. Også farverne på begge såler er lidt anderledes. Og logoet er lidt anderledes end de oprindelige. Når man kigger op, er de fleste ting genkendt, og fake er normalt ikke behagelige. Størrelsen er normalt mindre.