Behandlingscenterkunder skal indrømme dem

Behandlingscenterkunder skal indrømme dem

(FIL FOTO)

Det er min forståelse, at arrangørerne af Kuujjuaq Isuarsivik-centret fremsatte denne erklæring: Isuarsivik-kunder misbruger alkohol, men de er ikke alkoholister, de bruger alkohol til at behandle et traume. undskyldning for at få et personligt liv til at se mere attraktivt ud end skidrygge alkoholikere eller stofmisbrugere. Jeg ved, fordi jeg boede på skids og var hjemløse.

Det kan være godt, at du ikke indrømmer at være en alkohol- eller narkoman. Husk, at alkoholikere og stofmisbrugere er mestere i at lave undskyldninger og løgner for at redde sig fra fængselstid, tab af kone, mand, ægtefælle eller blive fyret fra deres job.

Det er rehabiliteringscentre som dette, der forsøger at finde en blødere og nemmere måde at gøre et liv mere acceptabelt i stedet for at se på hovedårsagerne til at være alkoholiker eller stofmisbrugere.

Min barndom kunne være den samme som andre voksne havde, mens de voksede op, men min barndom så en ekstrem mængde fysisk vold, seksuelle overgreb, forladelse af forældre og manglende tillid til uddannelsessystemet og de religiøse organisationer i mit samfund.

Jeg fortalte mig selv, at jeg ikke vil være som dem, der omringede mig som barn (forældre, onkler, bedsteforældre, familiemedlemmer, brødre, søstre), da de blev drukket eller stoned på daglig basis.

Alkohol i min husstand eller min nabo husstand var let tilgængelig som drikkevand og lærte at drikke eller forbruge øl, spiritus eller narkotika i en ungdoms alder var normal.

Som barn voksede jeg op med at tro, jeg var voksen, da jeg begyndte at drikke alkoholholdige drikkevarer eller ryge stoffer. Da jeg var gammel nok til at starte skolegang, blev jeg plaget, mobbet og slået op dagligt på grund af hvordan jeg talte og kiggede.

Da jeg blev gammel nok til at stå op for mig selv, kæmpede jeg. Jeg kæmpede som min far, brødre og familiemedlemmer kæmpede, og det var at sikre, at jeg slog personen op, før jeg blev slået op.

Med andre ord kæmpede jeg, indtil jeg så blod fra den anden person, og jeg vidste da, at jeg ikke ville blive slået op. Jeg voksede op i et miljø med fysiske traumer som fysiske kampe, fysiske slag, seksuelle overfald, forældre forlader deres børn.

Med disse slags fysiske traumer blev følelsesmæssige traumer. Det er disse fysiske og følelsesmæssige traumer, som jeg var nødt til at håndtere, da jeg kom ind i rehabiliteringsprogrammet.

Dette rehabiliteringsprogram blev primært finansieret af private donationer og den anglikanske kirke i Canada. Dette rehabiliteringsprogram blev primært drevet af gadefolk, alkoholikere og stofmisbrugere ved hjælp af uddannede psykologer og psykiatere.

Der var tidspunkter, at den anglikanske kirkeministerium ville hjælpe rådgiverne med at lære at håndtere personlige traumatiske problemer fra barndommen til voksenlivserfaring fra dag til dag.

Endnu engang er det min forståelse for, at arrangørerne gjorde denne erklæring: Isuarsivik-kunder misbruger alkohol, men de er ikke alkoholister. Dette giver centrets kunder et falsk håb.

Klienterne er ikke de ansvarlige for rehabiliteringscentret, men de er dem der fortæller rådgiverne og eller direktørerne, at de misbruger alkohol.

Man må spørge, om Isuarsivik rehabiliteringscenter rådgivere, bestyrelse eller direktører har ansvaret for dette rehabiliteringsprogram, eller er klienterne?

De Inuit-klienter, der går ind i Isuarsivik-centret, eller et hvilket som helst rehabiliteringscenter i Canada, skal forstå, at disse rehabiliteringsprogrammer drives af dem, der har kendskab til at være stofmisbrugere eller alkoholikere, eller som har de nødvendige eksamensbeviser, som f.eks. Psykiater eller psykoterapeut .

Når jeg læser denne artikel, tror jeg dem i bestyrelsen, og projektholderne forsøger at finde en blødere og lettere måde for Inuit, fordi de tror, ​​at Inuit, der går ind i dette rehabiliteringsprogram, er alt for følsomme følelsesmæssigt og åndeligt til at grave dybt i sig selv for virkelig at ønske deres nådighed.

I årenes løb, der er en Inuk, og som tilhører nybegynderprogrammer, har mange Inuit fortalt mig, at det program, jeg tilhører, er alt for svært for dem.

De skammer sig personligt for sig selv for at indrømme for sig selv og andre mennesker at de er alkoholikere og vil altid være alkoholikere eller narkomaner indtil den dag de dør.

Inuitkulturen og traditionen i fortiden var at hjælpe hvert medlem af samfundet til at blive en inden for samfundet.

Inuitkulturen og traditionen i dag, som jeg ser det, giver mig mere alkohol og narkotika. Lad være fuld og stenet. Lad bryde den canadiske lov. Lad gå i fængsel. har set case load efter sag belastning af de samme mennesker står over for den straffedomme dommer for misbrug af alkohol.

Ifølge den første kommentar, jeg lavede, har jeg en epidemi af alkoholisme og narkotikamisbrug. Dette er et faktum.

Det eneste man skal gøre er at ringe til deres lokale politistation og spørge embedsmændene, hvad den kriminelle sats er for folk, der er anklaget for alkoholrelateret vold.

Det eneste man skal gøre er at ringe til deres lokale ammestation og spørge sygeplejerskerne, hvad der forårsager de fleste besøg på ammestationen, for at få besked om spousal misbrug og børnemisbrug, mens de er berusede.

Den kativik regionale regering ved, at der er en afhængighed. Nunavik Regional Health Social Services Board ved, at der er en afhængighed, men de ønsker ikke at bruge den slags penge, sandsynligvis millioner af dollars, ved at hjælpe Inuit of Quebec.

I tusindvis af år var de, Inuiten, afhængige af landet i at være et sundt samfund. de fleste Inuit afhænger af øl, vin, spiritus eller home brew til funktion.

I dag er de fleste Inuit afhængige af, at alle former for illegale stoffer fungerer. Det er op til de ansvarlige for Nunavik Inuit Corp., Kativik Regional Government og Nunavik Regional Health Board og Social Services, Kativik School Board, den føderale regering, Quebec regeringen, Inuit Tapiriit Kanatami tage stilling og begynder at hjælpe deres medmennesker mænd, kvinder og børn skal begynde at bruge de nødvendige penge.