Begivenheder kategoriseret som

Stand i Light Choir Repetitionerne Folk i de tidlige til midten af ​​hukommelsestab, deres pleje partnere og sangfrivillige kommer sammen for at dele deres kærlighed til musik.

Lutherske Kirke af Den Gode Hyrde 1120 Cedars St., Eau Claire

Middag Jazz: Tim Sullivan Group Siden sin graduation fra Memorial High School i 2002 har Tims musikalske rejse taget ham rundt om i verden. Han har været heldig i Chicago, New Orleans og New York, og har været heldig at arbejde med en lang række kunstnere , lige fra Aretha Franklin til funk-legenden Fred Wesley til næsten et dusin NEA Jazz Masters.

Musik I martsLokale musikere præsenterer musiklærere og deres elever en bred vifte af klassisk musik.

Menomonie United Methodist Church 2703 Bongey Dr., Menomonie

Omkostninger: Gratis, donationer taknemmeligt accepteret

Tunes på Tasting Lounge Hver fredag ​​kan du nyde lokalt producerede vine og spiritus, mens du lytter til en række lokale musikere. Tjek Infinity Beverages ‘Facebook side eller hjemmeside før du svinger ned for opdateringer og musikere detaljer.

Infinity Drikkevarer Winery Distillery 3460 Mall Drive, Eau Claire

Alder: 21+

Lutherske Kirke af Den Gode Hyrde 1120 Cedars St., Eau Claire

Middag Jazz: Knox FreemanKnox Freeman er en formet duo bestående af Dave Power på trommer og Pat Keen på bas. Knox påtager sig forskellige former, der udfører som en trio med en særlig gæst fra tid til anden.