Bedste medarbejderkompetent i Pineville

Bedste medarbejderkompetent i Pineville

Siger du alle, at der ikke er gode advokater i pineville Henry Lawson er en hvis ikke den mest ærlige person, jeg nogensinde har kendt. Jeg har brugt ham to gange, og begge gange har vundet. De forsøgte at købe mig ud til en billig pris, men han holdt sin grund og fik mig, hvad jeg fortjente. Hvis du vil køre til Barbourville, er det fint. At Anderson fyr kan være en god advokat, jeg har aldrig hørt nogen sige nogen måde eller den anden undtagen her. Hvis du vil have en ærlig lokal advokat, skal du ringe til Lawson fyren. Han vil fortælle dig lige om du har en god sag eller ej, og han har været i branchen i over 35 år. Held og lykke.

Venligst rapporter her og lad mig vide, hvordan det går.

Hurt på job, ortho siger operation nødvendig. Hospital rapport fra indledende skade siger tåre i acl. Mit knæ har været ustabilt med smerte siden da. Gik til arbejdere comp. dr og så mig i 10 minutter og sagde, at jeg kunne vende tilbage til lysdrift uden kirurgi.

Anmelde arbejdsgiver og arbejdsgiver har sendt mig i flere måneder at sige, at min stilling var sikker, så jeg har dokumenter af det. Jeg fortalte dem uden dr. sagde jeg kunne vende tilbage til lette told og så sendte de email til mig og sagde, at jeg var FIRED på grund af dårlig præstation. LOL.