Becahi afbalanceret backfield bør give Imhotep noget at bekymre sig om

Fredag ​​i Germantown.

Golden Hawks har en 2.229 yard passer i quarterback Javon Clements og et ground game, der har produceret 3.413 yards ledet øverst af tre specielle spillere, Tavion Banks, Matt Bisko og Zaheer Seabrooks.

Enhver af de tre kan gøre et stort spil når som helst, da Selinsgrove fandt ud af sidste uge i kvartfinalen.

Banker og Bisko løb for henholdsvis 176 og 152 meter og scorede to touchdowns, mens Seabrooks tilføjede 58 yards på ni bærer kommer fra bænken.

Det er et trehovedet monster, der burde lægge lidt frygt for ethvert modsat forsvar, selv Imhotep.

‘De er alle gode børn, først og fremmest,’ sagde Becahi-træner Joe Henrich. ‘Det handler ikke om dem.’ De er alle villige til at spille deres rolle og gøre hvad der er bedt om dem. at se Banks tilbage og have den slags spil han har mod Selinsgrove, efter at han har savnet omkring seks uger. ‘

Banker var på vej til en stor sæson med over 600 meter farende, da han blev såret i uge 6 mod Easton.

Han kom ikke tilbage på banen indtil uge 13, statsåbneren mod Pottsgrove og indrømmer at han stadig er på under 100 procent.

De tre løbere er forskellige med hensyn til fysiske styrker, og det giver mulighed for variation af afspilningsopkald afhængigt af forsvar og situation.

‘Tavion er en meget glat løber, en slags svævefly og meget vildledende med hvad han gør,’ sagde Henrich. ‘Matty er ikke så skyggefuld som Tavion, men han er mere af en fysisk løber, der gemmer sig godt, finder sine blokkere og sænker derefter skuldrene.

‘Og så er Zaheer en slags tyr i en china butik. Han er et stærkt barn med evnen til at skære og flytte og er en kombination af, hvad de andre fyre bringer.’

Henrich sagde, at Bisko og Banks straks overtog forseelsen, mens Seabrooks, der kom fra en anden skole, tog lidt tid til at få en fast greb.

‘Det er også Zaheer tid at forstå nuancerne,’ sagde Henrich. ‘Han har virkelig forbedret hver uge i dette område.’

Var alle kører tilbage på en anden skole, kunne de udelukkende være medtaget og blive rejste op større tal.

Men de nyder ideen om at dele bolden og rampelyset.

‘Jeg har ikke noget imod det,’ sagde Seabrooks. ‘Jeg elsker at dele bærer med disse fyre. Jeg ville ikke gerne gøre det med nogen andre. ‘

Seabrooks var ikke i Becahi sidste år, da de gyldne haver mistede Imhotep i 4A-finalen fire, 24 13, i Northern Lehigh.

Han ved, at hans holdkammerater ønsker hævn.

‘Jeg ved, at dette spil betyder meget for Matt og Tavion og resten af ​​holdet,’ sagde Seabrooks. ‘Jeg kommer til at kæmpe hårdt for dem. Jeg skal gøre det for mine brødre. ‘

Bisko, de ensomme seniorer af de tre, ønsker at holde sin sæson og Becahi karriere i live.

‘Jeg vil have det så slemt,’ sagde Bisko. ‘Sidste år var vi på samme sted. I år ønsker vi at afslutte det. Vi har spillet nogle gode forsvar, men ingen denne atletiske. Imhotep har intet andet end lige hastighed, kraft og alt kombineret. De er et godt forsvar. ‘

Finish er ugens ord på Becahi, som kun var en scoring drev væk sent i sidste års spil for at forstyrre den daværende forsvarsmester.

‘Det er helt klart, hvad vi skal gøre,’ sagde bankerne. ‘Vi skal spille vores spil, spille Becahi fodbold.’

Bankerne har to årstider i det brune og guld og Seabrooks er tilbage næste år. Henrich og resten af ​​Becahi-personalet er glade for det, men alle går til Germantown fredag ​​aften ønsker at gribe øjeblikket.

‘Det er statens playoffsit kommer ikke hvert år,’ sagde banker. ‘Du kan ikke tage det for givet. Du skal bare gå ud og gøre det bedste du kan. ‘