Beca wrestling racks op 9 beslutninger om at rulle forbi Liberty i kamp af unbeatens

Bethlehem katolske 41, Liberty 9 Rapid Recap

Bethlehem katolske wrestling team racked op ni beslutninger at rulle til en 41 9 hjemme sejr over Liberty i en kamp af unbeatens onsdag aften.

Sophomore Matt Arciuolo havde en stor beslutning på 152 pund for at åbne kampen og junior Ryan Anderson (138) og svenske cole Handlovic (145) lukkede kampen med to tekniske fald for Golden Hawks.

Bortset fra det var det alle hårdkæmpede beslutninger i den overbevisende sejr for Betlehem-katolske.

bror (liberty coach jody karam) har et kvalitetshold. De gode børn, Bethlehem katolske træner Jeff Karam sagde. Arbejd hårdt. De var i vores ansigter. De var baglæns. Heldigvis fandt vi en vej. Det er en hyldest til vores børn.

Orkanerne havde også en fortabt sejr på 220 pund fra Khiya Punter. Kampen mod Nate Andrew startede i 13 sekunder før Bethlehem-katolske embedsmænd stoppede det, da katolske skoler ikke tillader kvindelige brydere at konkurrere mod mænd på grund af en Pennsylvania-katolsk konferencebiskop ‘-regel.

Turning point: Efter Liberty kom på resultattavlen med fortabet, vandt junior Jase Crouse en 3 1 overtidsbeslutning mod Jaden Freeman på 285 pund for at udvide Bethlehem-katolikernes ledelse til 19 6.

Topspillere: Arciuolo, Anderson og Handlovic gav bonuspoints for Golden Hawks.

Crouse havde en stor overarbejde sejr.

Junior Nate Lackman havde en 1 0 beslutning over Liberty’s Tal Reese Flemming i matchup af de to toprangerede brydere i Lehighvalleylive-området på 106 pounds.

Robert Spezza, der vandt William Vitez Outstanding Wrestler Award i kampen, havde en 7 3-beslutning over Liberty’s Damen Moyer på 195 pund. Moyer kom ind som nummer 1 i området, og Spezza blev rangeret som det tredje bedste i vægtklassen.

en god sejr mod vores rivaler i byen, sagde Spezza. vidste at det skulle være en fjendtlig skare, der kom ind. Det var en stor oplevelse. Jeg har aldrig kæmpet i et gym så pakket som dette før i mit liv. Det var bare fantastisk. det betyder: The Golden Hawks forbedret til 5 0 på sæsonen og vil være vært for East Stroudsburg North på torsdag aften.

Orkanerne faldt til 12 1 og vil være vært for Pleasant Valley på torsdag aften.

score afspejler virkelig den hårde brydning, der opstod på måtterne. Skam for os, men du får ikke point for bare at bryde hårdt. Du er nødt til at forsegle aftalen. De vandt alle de tætte kampe og situationer, sagde Liberty-træner Jody Karam.