OurSports Central

TONIGHT’S MATCHUP: Tonight’s matchup er det sjette og sidste møde mellem sæsonen mellem Adirondack Thunder og Brampton Beast. Thunder har taget hver af de foregående fem møder mellem squads og har scoret 22 mål i serien til dato. Thunder tog i går aftes kamp med en 3 1 final, det nærmeste møde mellem holdene siden oktober, da torden vandt 5 4 i overarbejde på vejen.

To skud af en lommes skat: Fremadrettede Ryan Lomberg fik scoret startet for torden i aften med et power play mål sent i den første periode for at knytte spillet til en. Lomberg, der blev navngivet som spillets første stjerne for hans indsats, ramte 30 point mark i 38 spil med sit mål i aften. Lombergs 17 mål er placeret andenpladsen på Thunder roster bag kun Michael Kirkpatrick (26).

PLAYOFF PRIMER: Med vinder i hvert af de sidste to spil flyttede Moncler Jakke Dame Thunder deres magiske nummer ned til fire på både Kalamazoo Wings og Elmira Jackals med fire spil at spille. Adirondack kan tabe dette nummer til så lavt som 2 med en sejr i dag, men kan ikke klare en playoff-kaj i eftermiddag, da både Wings og Jackals er inaktive.

DEN BEDSTE EN MAN KEN GET: Netminder Ken Appleby vendte i sin anden lige stærke præstation, da han tjente en anden sejr til Thunder, hvilket kun giver et mål for den anden lige nat. Appleby førte torden i nettet for meget af sæsonen før en tilbagekaldelse til AHL med Albany i slutningen af ​​januar. Applebys sejr var hans femte i hans sidste seks ECHL starter, og over det spænder den tidligere Oshawa General har samlet en .963 spar procent og en 1,17 mål mod gennemsnittet.

STRØMHITTERS: Thunderen konverterede på power play til det andet lige spil på is is, første gang siden 5. og 6. februar mod Norfolk, at de har gjort det. Thunder power play har kæmpet hjemme i denne sæson, ranking kun 26 i ECHL, men vejenheden har bragt op den samlede samlede, kommer ind på 21,5%, ranking fjerde i ligaen.

EN ANDRE BRICK IN THE WALL: Thunder tilføjede defenseman Alex Wall til deres roster i går, og St. John’s NFLD indfødte lavede sin professionelle debut i sidste nat s sejr over dyret. Wall sluttede sig til Thunder fra University of New Brunswick, hvor han vandt en University Cup for kun to uger siden. Wall samlet 60 point (16 44 60) i 122 karriere-kollegiale spil og spillede med nuværende Thunder-holdkammerat Dana Fraser på både UNB og University of Prince Edward Island.

BEASTING THE BEAST: Thunder Center Michael Kirkpatrick har blomstret mod dyret, med otte point (4 4 8) i fem spil, understøttet af en hjælp i sidste nat sejr. Med hjælper i går aftes har Peter MacArthur nu samlet fire point 1 3 4) i to kampe mod dyret denne sæson, mens Ryan Lomberg og Louick Marcotte hver har samlet fire point (2 2 4) i fem spil spillet.

D ‘Agostini tjener First Pro Win som Beast Beat på Thunder Brampton Beast

Vinger Add Veteran til Defense Core midt i Playoff Tryk Kalamazoo Wings

Shane Bakker vender tilbage til Nailers Wheeling Nailers

ECHL Transaktioner 3. april ECHL

Darik Angeli vender tilbage til monarker Manchester Monarker

Worcester Pro Hockey annoncerer Team Navn og Crest Unveiling Worcester Railers HC

Nailers at Walleye Game Day Snap Shot Wheeling Nailers

Fremad Mike Pereira vendte tilbage til Reading Reading Royals

Gameday: Adirondack vs Brampton Adirondack Thunder

Wolfes Hat Trick Power Thunder Past Admirals 5 1 Adirondack Thunder

Thunder Inch Closer to Playoffs med 3 1 Vind over Brampton Adirondack Thunder

Autism Awareness Night Special for Konstant Adirondack Thunder

Grizzlies, Owuya Shutout Alaska, Træk i Tie til First Utah Billige Moncler Outlet Grizzlies

Amerikanere fejre weekend sæt med Missouri, efter 3 2 vin alleen amerikanerne

Grizzlies, Owuya Shut Out Alaska 2 0, Træk i Tie til First Utah Grizzlies

Owuya, Grizzlies Blank Esser 2 0 Lørdag Alaska Esser

Gladiatorer Slip Past Everblades 2 1 foran udsolgt Crowd Florida Everblades

De udtalelser, der udtrykkes i denne udgivelse, er de af organisationen, der udsteder det, og afspejler ikke nødvendigvis tankerne eller udtalelser fra OurSports Central eller dets medarbejdere.